Tampere Photofestival koettu

Tampere Photofestival on nyt koettu, suuri kiitos tapahtuman järjestämisestä kuuluu Tampereen valokuvausseuralle. (Olin alunperin antanut krediitit väärälle seuralle, seison korjattuna).

Kiitoksia myös luottamuksesta kutsua minut paikkamaan alkuperäistä kuvaajaa Jari Savijärveä, joka oli valitettavasti estynyt.

Tapahtuma oli hieno, näyttely oli korkealaatuinen, hienoja teoksia mm. Jalo Porkkalalta ja Taneli Eskolalta muutamia kotimaisia mainitakseni, sekä tietysti Edward Westonin ja hänen jälkeläisten Bret, Kim Cole ja Zachin teokset.

Itse kuvasin märkälevyä, sekä lauantaina, että sunnuntaina, lauantaina sain käyttää pimiötä, sekä seuran studiota, sunnuntaina kuvaukset suoritin sitten ulkona, sääkin suosi sunnuntain ulkona kuvaamista. Kaikki meni hyvin, tosin taas tuli oppia prosessista itsestään lisää viileässä ilmassa toimimisesta. Vernissaus ei ole aivan niin suoraviivaista kuin sisätiloissa. Tämä vahvisti ajatusta siitä, että joko pimiöpaku tai pimiöksi muutettu vanha asuntovaunu olisi hyvä, toki se asuntovaunu vaatisi autoon vetokoukun, mutta se olisi vain hyvä lisä autoon, kun aina välillä kuitenkin tarvitsee peräkärryä vetää.

Tällaiset tapahtumat ovat myös siinä mielessä mukavia, että tapaa uusia tuttavuuksia, voi keskustella ihmisten kanssa valokuvauksesta ja vaihtaa ajatuksia sen ympärillä.

Kiitoksia vielä kerran kaikille, jotka tapasin, syntyi hyviä kontakteja erilaisiin ihmisiin, joilla erilaisia taitoja eri alueilta ja joiden kanssa voi toivottavasti syventää yhteistyötä jatkossa.

 

You May Also Like

Ei kommentteja on This Post

Vastaa